BOSHLANG‘ICH SINFLAR MATEMATIKA DARSLARIDA NOAN’ANAVIY METODLARDAN FOYDALANISH - Ortiqova, Gulchehra Safaboyevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika fanini o‘qitishda qo‘llaniladigan metodikalar haqida fikr yuritiladi.