BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI SHAXSI VA RUHIYATINI O‘RGANISHDA SINF RAHBARIGA QO‘YILADIGAN PEDAGOGIK TALABLAR - Husanova, Madinaxon Umidjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari ruhiyatini , ular psixalogiyasi, shaxsini ,ichki dunyosini o‘rganish va bu borada pedagogdan talab etiladigan mahorat bilim va ko‘nikmalar haqida fikr yuritiladi.