MAS’ULIYATI CHEKLANGAN JAMIYAT USTAVIGA O‘ZGARTIRISH KIRITISH TARTIBI - Imomniyozov, Doniyorbek Baxtiyor o‘g (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu tezisda mas’uliyat cheklagan jamiyatning Ustaviga o‘zgaritirish kiritish tartibi qonun normalari tahlil qilingan qilingan holda ochib berilgan. Mazkur ish nazariy emas, amaliy xususiyatga ega. Ishda MCHJ Ustaviga o‘zgaritish kiritish uchun amalga oshiriladigan harakatlar ketma-ketligi, umumiy yig‘ilishni chaqirish tartibi, umumiy yig‘ilish majlisini yuritish va bayonnomani rasmiylashtirish, Ustavni qayta ro‘yxatdan o‘tkazish haqida fikrlar bildirilgan.