QISHLOQ HUDUDLАRI АHOLISINING MEHNАT MIGRАTSIYALАRINI TАSHKIL ETISH SHАKLLАRI - Rustamov, Jaxongir; Fozilov, Xamidulla (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada qishloq aholisini ish bilan taʼminlashga mehnat migratsiyasining ko‘rsatadigan taʼsiri asoslab berilgan, qishloq aholisining tashqi va ichki mehnat migratsiyalarini samarali tashkil etishdagi asosiy muammolar aniqlangan hamda qishloq aholisining tashqi va ichki mehnat migratsiyalarini samarali tashkil etish yo‘nalishlari taklif etilgan.