АЛИШЕР НАВОИЙНИНГ ГЕНДЕРГА ОИД ҚАРАШЛАРИДА ИЖТИМОИЙ МАНСУБЛИКНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИКЛАРИ - Рўзийева, Шохсанам Нор қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада Алишер Навоийнинг гендер муносабатлар тизимида ва ижтимоий ҳаётда аёлларнинг ўрни ҳақида берган баҳоларини кичик бир қисмини баҳолаш орқали бундай қарашларнинг шу соҳада олиб бориладиган тадқиқотлар учун нақадар аҳамиятли эканлиги тўғрисида фикрлар юритилган.