KOMPYUTER TARMOQLARI - Yo‘ldoshev, Axrorojon; Elmurodov, Muxammadqodir (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu tezisda kompyutening tarmoqlari Lokal, Mintaqaviy Global tarmoqlar va uni tashkil etish yuzasidan bilimlar berilib o‘tdi. Server kompyuterlarning ishlash prinsipi haqida so‘z borgan. Shuni ham ta’kidlash kerakki kompyuterlarni tarmoqsiz tasavvur qilish qiyinligi va foydali jihatlari haqida ham bilimlar keltirib o‘tilgan.