AXBOROT XAVFSIZLIGI XAVFLARINI TAHLIL QILISH UCHUN IERARXIK AKTIVLARNI BAHOLASH USULI - Muxtorov, Farrux Muxammadovich; Umarov, Abdumuxtor Maxammad o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqola ierarxiyaga asoslangan aktivlarni baholash usulini taklif qiladi. Usul axborot xavfsizligini boshqarish loyihalari jarayonida yo‘l qo‘yilgan keng tarqalgan xatolarni minimallashtirish uchun mo‘ljallangan. Usulni qo‘llash hali amalga oshirilmagan, ammo u jarayonlarni osonlashtirishi va xatolar sonini kamaytirishi mumkinligiga ishoniladi.