EHTIMOLIY-STATISTIK TUSHUNCHALARNI AXBOROT KOMUNIKATSION TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Xonqulov, U.X.; Abdumannopov, M.M. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Oliy taʻlimda ehtimoliy-statistik materiallarni kompyuter texnologiyasidan foydalanib oʻrganish jarayonida oʻquv maqsadlar, oʻquv mazmun, metodlar, vositalar va oʻrganish shakli muhim ahamiyatga ega.