O‘ZBEKISTONDA MADANIY MEROS OBYEKTLARINI SAQLASH, TA’MIRLASH VA QAYTA TIKLASH ISHLARI TARIXIDAN - Boymirzayev, Xurshidjon Karimjanovich; Jоbborov Zokirjon Apdug‘appor o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda madaniy-merosiy obyektlarni muhofaza qilish, ta’mirlash va qayta tiklash ishlari shakllanishi va faoliyati tarixi yoritilgan.