IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARNI IJTIMOIY HAYOTGA MOSLASHTIRISHDA INKLYUZIV TA’LIMNING O‘RNI - G‘aniyeva, Adiba Tursinboy qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarni oilada tarbiyalash va inklyuziv ta’limga jalb qilish, ijtimoiy hayotga moslashtirish hamda ularning huquqlarini himoya qilish haiqda ma’lumot berilgan.