MATLAB DASTURI SIMULINK PAKETI YORDAMIDA ELEKTR TOKINI O‘ZGARMAS HOLATINI IDENTIFIKASIYALASH MODELINI YARATISH - Abdujalilov, Sodiqjon Muhammadamin o‘g‘li; Parpiyev, Sanjarbek Po‘lat o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
MATLAB dasturi, Simulink bo‘limi orqali biz energetika masalalarini bajarish imkoniyatiga ega bo‘lamiz, chunki ushbu dastur orqali turli xil sxemalarni shakillantirib uni vizualni ko‘rinishga keltirishimiz mumkin bo‘ladi. Simulink paketi orqali tok kuchaytirgich sodda xemasini shakillantirib natija olishimiz mumkin bo‘ladi.