МАГНИЙЛИ ЎҒИТЛАР ИШЛАБ ЧИКАРИШ ЖАРАЁНИНИ ЎРГАНИШ ВА ТАХЛИЛ ҚИЛИШ - Эркаев, А; Сайдуллаев, С (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ўзбекистон ва минтақанинг бошқа пахта етиштирувчи мамлакатларида пахтачиликда асосий дефолиант сифатида ноорганик бирикма - магний хлорат ишлатилади.