TERMINOLOGIK TADQIQOTLARNING NAZARIY ASOSLARI - Ubaydullayeva, Umida Abdushukur qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada terminologik tadqiqotlarning nazariy asoslari, terminologiya sohasidagi muammolar haqida so‘z boradi.