TA’LIM SOHASIDA KORRUPSIYANI KELTIRIB CHIQARUVCHI OMILLAR - Abdusharipova, Fazilat Farhodbek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada akademik korrupsiya haqida qisqacha ma’lumot berib boriladi. Ta’lim muassasalari darajasidagi korrupsiya muammolari, ta’lim sohasidagi korrupsiya holatlari va sabablari korrupsiyaning ko‘rinishlarini bartaraf etish yo‘llari va usullari haqida tushuncha berish. Akademik korrupsiyaning ta’lim sohasiga zararlari va uni keltirib chiqaruvchi omillar haqida so‘z boradi.