ОЛТИНСОЙ ТУМАНИГА ТАБИИЙ ГЕОГРАФИК ТАВСИФ - Боборахматов, Маъруф Эргашович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мазкур мақола, Олтинсой туманига табиий географик тавсифи ҳақида бўлиб умумий тушунчалар ва қизиқарли фактлар ёритиб берилган. This article covers general concepts and interesting facts about the description of natural geography in Altınsoy district.