RAHBAR KADRLARNI ISH USLUBIYATI VA UNI BOSHQARUVDAGI ROLI - Karorov, Akramjon Sattarovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maktablar samaradorligini oshirish uchun rahbar xodimlarni boshqarish jarayonining faoliyati ishlab chiqilishi kerak. Maktablarda xodimlarni boshqarish jarayonining mazmunili tadqiq qilish va mexanizmini ko‘rib chiqiladi.