SHAYX MUHAMMAD SODIQ MUHAMMAD YUSUF ASARLARINING O‘LKA AHOLISINING ILMIY SALOHIYATINI OSHIRISHDAGI O‘RNI - Saydullayev, Nurmuhammad Ziyodulla o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqola orqali yurtimiz faxri, islom olamida o‘z o‘rniga ega bo‘lgan olim shayx Muhammad Sodiq Muhammad Yusuf asarlarining o‘lka aholisining ilmiy salohiyatini oshirishdagi o‘rni, asarlarining musulmonlar hayotida qanchalar ahamiyatli ekani borasidadir.