ТЕХНОЛОГИК ЖАРАЁНЛАР ВА ИШЛАБ ЧИҚАРИШЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШГАН БОШҚАРИШНИНГ ИНТЕЛЛЕКТУАЛ ТИЗИМЛАРИ ИЖРО МЕХАНИЗМЛАРИ ТЕЗКОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Юусупбеков Aзизбек Рустамбекович; Эсонов, Хусниддин Мамарасул ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Технологик жараёнлар, интеллектуал тизимлар, такомиллашган, замонавий бошкариш, ижро механизмлари, механизмлар тезкорлиги, бошкариш жараёнлари, нефт-газ, кимё, озиқ-овқат, ёғ-мой махсулотларларни ишлаб чиқариш.