ZOMIN DAVLAT QO‘RIQXONASINING FLORASI - Raxmonqulova, Rayhonoy Qaxramon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada Zomin davlat qo‘riqxonasi va u yerda tarqalgan o‘simliklar haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan. Maqolada Zomin davlat qo‘riqxonasi florasi o‘rganilish tarixi va o‘simliklari haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.