СУРХОНДАРЁ ВИЛОЯТИДА (МИСОЛИДА) ЖАНУБ ШАРОИТЛАРИДА ЦЕМЕНТБЕТОН ҚОПЛАМАЛИ ЙЎЛЛАРИНИНГ ЭКСПЛУАТАЦИЯСИ - Абдуллаев, Азимжон Карим ўғли; Убайдуллаев, Анвар Азамович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Равон ва обод йўллар – тараққиёт тимсоли Мустақилликнинг илк йилларидан ишончли ва қулай транспорт инфратузилмасини яратиш давлатимиз сиёсатининг устувор йўналишларидан бири этиб белгиланган. Тарихан қисқа даврда қуриб битказилган халқаро аҳамиятга эга автомобиль йўллари, кўприклар Ватанимизнинг иқтисодий ва маданий ривожланишини таъминлашда, халқимизнинг узоғини яқин қилишда муҳим омил бўлмоқда.