ZAMONAVIY O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA MATN VA MATNSHUNOSLIK MASALALARI - Suyunova, Dildora Dilshodjonovna; Boboqulov, Oybek Abdiqodirovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada matn tushunchasi va matnshunoslik fani tasniflari, bugungi kundagi yutuqlari, kamchiliklari hamda mavzuning qanchalar dolzarbligi borasidagi fikrlar yoritib berilgan. Maqolani o‘qish jarayonida ilmiy qo‘llanmalar hamda maktab darsliklaridagi farqlar ham ko‘rsatib o‘tilgan.