BIOTEXNOLOGIYA: BIOMASSA, BIOGAZ - Bakirova, Sevaraxon Otabek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada qayta tilanuvchi energiya manbalarining atrof-muhitga ta’siri, ulardan oqilona foydalanish va qanday qilib tabiatga zarar yetkazmagan holda sof elektr energiya ishlab chiqarishdek dolzarb mavzu aks ettirilgan. Biomassa va biogaz qayta tiklanuvchi energiya manbalarining tabiatdan olinadigon eng hamyonbop usuli sifatida tasvirlangan.