TOHIR MALIKNING “ALVIDO BOLALIK” QISSASIDAGI OBRAZLAR TALQINI - Jo‘rayeva, Mehriniso Safar qizi; Muxtorova, Mahfuza (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada Tohir Malikning “Alvido bolalik” qissasidagi obrazlar, ularning o‘zaro munosabatlari, asarning ahamiyati, jamiyatdagi illatlarni to‘laqonli ochib bera olishi haqida fikr yuritilgan.