ТАЛАБАЛАРНИНГ НАЗАРИЙ БИЛИМЛАРИНИ ОШИРИШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Жалолиддин, Алишер ўғли Нурқулов (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мақолада талабаларнинг назарий билимларини оширишда инновацион технологиялардан фойдаланишнинг ўзига хос хусусиятлари ҳамда, инновацион технологиялар орқали ўқитишнинг вазифалари, мазмуни, услублари, воситалари, ташкил этилиши, шакллари ва натижаларида ўз аксини топиши кераклиги масалалари кўриб чиқилган.