ЁШЛАРДА ВАТАНПАРВАРЛИК ТУЙҒИСИ КАМОЛ ТОПИШИДА ОИЛАНИНГ ЎРНИ - Файзуллаева, Муҳайё Зоҳир қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мақолада бугунги кунда ёшларни ватанпарварлик рухида тарбиялашда оиланинг ўрни, фарзанд тарбияси хақида тушунча ҳамда оилада ватанпарварлик масалалари тўғрисида фикрлар келтирилган.