MAKTAB YOSHIDAGI BOLANING NUTQINI RIVOJLANTIRISH - Nodirova, Sarvinoz Ne’matjon qizi; Mahmudova, Gulnora Zafarovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda bolalar og‘zaki nutqini rivojlantirishda o‘yin, ota onaning o‘rni haqida fikr yuritilgan