GEOGRAFIYA DARSLARIDA YANGI INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARI (GEOGRAFIK BOSHQOTIRMA) - Xamroyeva, Feruza Asrorovna; Davronova, Mavjuda Akmal qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Geografiya darslarida yangi innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali dars samaradorligini maksimal darajada oshirishga erishish mumkin. Mazkur maqolada Geografik bilimlarni yanada oshirish maqsadida yangi “Geografik boshqotirma” innovatsion texnologiyasi keltirilgan. Hususan, maqolada “Geografik boshqotirma” texnologiyasining maqsad va vazifalari, dars jarayonida qo‘llanilish usullari hamda natijalari haqida ma’lumotlar berilgan.