TALABALARDA IJODIY VAZIFALARNI BAJARISHDAGI KO‘NIKMALARNING SHAKLLANISHI - Artikov, Maqsud Baxadirovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Talabalar o‘rtasida ijodiy faoliyat tajribasini muvaffaqiyatli shakllantirish uchun har bir talaba hal qilish uchun mos bo‘lgan vazifalarni tanlash mezonlari kerak. Bunday mezonlarni ishlab chiqish uchun kimyo o‘qitishda ijodiy faoliyatning uyg‘un tajribasini shakllantirish zarurati to‘g‘risidagi qoidadan foydalanildi.