INGLIZ VA O‘ZBEK ASARLARIDA BOLALARNING IJTIMOIY HAYOTI TASVIRI - Jalilova, Lola Jalilovna; Nematova, Ro‘zigul (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Quyidagi maqolada Ingliz hamda O‘zbek asarlaridagi bolalarning ijtimoiy hayoti tasvirlanadi. Shuningdek bolalarning ruhiy kechinmalari, asarda ularning tutgan o‘rni haqida so‘z boradi. Bundan tashqari, bolalar haqida yozilgan ingliz va o‘zbek asarlari haqida ham qisqacha ma’lumotlar berib o‘tiladi.