PEDAGOGIK QOBILIYAT VA PEDAGOGIK MAHORATNING TA’LIM TARBIYA BERISHDAGI AHAMIYATI - Abdujabarov, Abduhamit Xalilovich; Xolbekov, Xokimbek Salimbek o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqola orqali pedagogika fanining, pedagogik mahorat va pedagogik qobiliyatning har bir o‘quvchi kelajagi uchun muhimligi, uni yuksaltirishdagi ba’zi bir muammolar va ularning yechimlari haqida fikr yuritiladi.