O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING O‘RNI - Soqiyeva, Gulxayoxon Muzaffar qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirishda maktab amaliyotchi psixologining o‘rni haqida fikr yuritilgan. Unda keltirilgan faktlar mashhur psixologlarning kuzatishlari, fikr-mulohazalari asosida tahlil qilinib yozildi.