MINERAL TÓGINLER TEMASIN OQITIW METODIKASI - Jadigerova, Shaxnoza Keunimjay qizi; Ramatdullaev, Izzetulla Allaberdievich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ximiya páni oqıw pánleri tiykarları bilimlerin ózlestirip alıwdıń usılları hám texnologiyaların úyretedi. Hár qanday pándi oqıtıwdıń bilimlendiriw máseleleri menen birgelikte jámiyetti rawajlandırıwda zárúrli áhmiyetke iye bolǵan tárbiyalıq máseleleri de bar. Ximiya pánin oqıtıwda da tárbiyanıń unamlı túrlerin oqıwshılar sanasına sińdirip barıw hám formalandırıw zárúr.