HAYVON ARXISEMALI LEKSEMALARINING INSON XARAKTERINI IFODALASHDAGI O‘RNI - Ismailova, Dilnoza Shavkatovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada hayvon arxisemali leksemalarning inson xarakterini va tabiatini ifodalashi, bunda yozuvchining uslubi va so‘z qo‘llash mahorati haqida so‘z boradi.