BIOGEN ELEMENTLERDIŃ ÁHMIYETI TEMASIN OQITIW METODIKASI - Temirov, Adil Naurizbaevich; Tungishbaev, Qasim Abay uli (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Biogen elementler tereńrek úyrenıw processlerdıń júriwine, ósimliklerdiń ósiwi hám tuqımlarınıń jetilisiwinde úlken áhmiyetke iye. Bul tiykarında biogen elementlerdı oqıtıw metodikasın islep shıǵılıwı tiyis.