ǴAWASHA SORTLARÍNDA 1000 DANA SHIGIT AWIRLIǴI HÁM BIR GÓREKTEGI ÓNIMDI SALISTIRIW - Djarasov, Aydos Djarasovich; Seytmusaev, Abat Idirisovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Biz maqalamızda ǵawasha sortlarında mıń dana shigit awırlıǵın hám de bir górektegi ónimdi arnawlı tárezi járdeminde ólshep alamız. Shıqqan nátiyjeler arqalı usı belgiler menen ǵawasha sortların ózara salıstıramız.