UMUMTA’LIM MAKTABLARI O‘QUVCHILARINING TAFAKKURINI YUKSALTIRADIGAN O‘TKAZILADIGAN PSIXOLOGIK MASHQ VA TRENINGLAR - Umirov, Almardon Olmamatovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada umumta’lim psixologlari tomonidan o‘quvchilar bilan o‘tkaziladigan psixologik mashq va treninglar haqida fikr yuritilgan.