OYOQ PANJASINI GANCH NUSXASINI HOSIL QILISH - Djurayeva, M.I. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada ommaviy poyabzal ishlab chiqarish sharoitida oyoq panjasini ganch nusxasini hosil qilish to‘g’risida ma’lumotlar keltirilgan.