GADOIY IJODINING MAVZU VA G‘OYALAR OLAMI - Sharibjonova, Xurshidaxon Anvarjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Gadoiy o‘zbek g‘azalchiligiga ulkan hissa qo‘shgan shoirlardan sanaladi. Shoir ijodi mavzu va g‘oyalar olami kengligi bilan ajralib turadi. Gadoiy ijodida hijron mavzusi asosiy o‘rinni egallaydi.