O‘ZBEKISTONDA DAVLAT VA DIN MUNOSABATLARI RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - Lapasov, Muxammadsodiq Akramjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada vijdon erkinligi, mustaqillikdan so‘ng din va davlat o‘rtasidagi munosabatlarda tub o‘zgarishlar, inson huquqlari, din va davlat munosabatlarini yaxshilash borasida marhum prezidentimiz I.A.Karimovning farmonlari hamda muhtaram prezidentimiz Sh.M.Mirziyoyevning say-harakatlari haqida qisqacha so‘z boradi.