ЕМ-ХАШАК УЧУН ЕТИШТИРИЛГАН КРОТАЛАРИЯ (CROTALARIA JUNCEA L.) НИНГ ЎСИШИ ВА РИВОЖЛАНИШИ - Ғ’аниев, Аббос Аброр ўғли; Рахманов , Элёр Самад ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
мазкур мақолада ноанъанавий дуккакли ўсимлик кроталария (Crotalaria juncea) ўсимлигидан Хоразм вилояти тупроқ-иқлим шароитида юқори оқсилли пичан ҳосили етиштириш агротехнологияси ёритиб берилган.