ПЕДАГОГИКА ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА “УМУРТҚАЛИЛАР ЗООЛОГИЯСИ” ФАНИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - Норқузиева, Мадина Шароф қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ушбу мақолада олий таьлим муассасаларида “Умуртқалилар зоологияси” фанини ривожлантиришда замонавий тенденсииялардан фойдаланиш ва уларни дарсга тадбиқ қилишнинг устувор йўналишлари кўзда тутилган. Шунингдек мамлакатимиз олий таьлим муассасаларида таьлим – тарбия жараёнига янгиликларни жорий етишда педогогларнинг тутган ўрни ҳақида маьлумотлар келтирилган.