JAN JAK RUSSO IJODIDA MA’RIFATPARVARLIK G‘OYALARI - Akmalova, Bonu Akmal qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Jan Jak Russoning ziddiyatlarga to‘la hayoti hamda uning sermahsul ijodi haqida ma’lumotlar yozilgan. Jan Jak Russo o‘z asarlarida asosan ma’rifatparvarlik g‘oyalarini aks ettirgan. Ma’rifatparvarlik g‘oyasi aks etgan “Xalq baxti” risolasi haqida ma’lumotlar yozilgan.