KOMPYUTER TROYAN VIRUSLARI - Ismatillayev, Avazbek Ziyodullo o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Kompyuter troyan viruslari maqolamizning asosiy maqsadi troyan viruslarning ishlashi bilan tanishish va bu virusga qarshi qanday choralar qo‘llash munkinligini ko‘rib chiqamiz.