TALABALAR TOMONIDAN IJODIY MUAMMOLARNI HAL QILISHDA DIDAKTIK FUNKTSIYADAGI CHEKLOVLAR - Artikov, Maqsud Baxadirovich; Bazarbayeva, Laylo Gulmirza qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Talabalar o‘rtasida muayyan qiyinchiliklarning paydo bo‘lishi, shuningdek, o‘qituvchining ularni mustaqil ravishda bartaraf etishga qaratilgan yordami tabiiydir. O‘quv jarayonini tashkil etishda o‘quv vositalariga yetarlicha baho bermaslik alohida o‘qituvchilardan boshlab, metodistlargacha bo‘lgan turli darajalarda sodir bo‘lishi mumkin.