QISHLOQ XO‘JALIGIDA INNOVATSION YONDASHUV - Yoriyev, Shohruh Abdusamat o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
O‘zbekiston Respublikasida qishloq xo‘jaligini samarali rivojlantirish tizimining asosiy yelementi innovatsion modelga. Shu munosabat bilan mahalliy qishloq xo‘jaligining innovatsion faolligini oshirish muammosi bo‘yicha ilmiy tadqiqotlar o‘tkazish muhimligiga alohida to‘xtalib o‘tilgan