TA’LIM TIZIMIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI - Rasuleva, Maprat Rafikovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada ta’limda axborot texnologiyalarini o‘rni, dars mashg‘lotlarida axborot texnologiyalarini qo‘llash orqali dars sifati va yoshlarni IT sohasiga qiziqishlarini oshirish, bundan tashqari ta’limda multimedia vositalarini afzalliklari tadqiq etiladi.