IXTISOSLIK FANLARNI XORIJIY TILDA O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARNING AHAMIYATI - Akobirova, Madina Bo‘ronovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Oliy ta’lim tizimining texnologik ta’lim yo‘nalishida tahsil olayotgan talabalarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda ixtissoslik fanlarni xorijiy tilda o‘qitish jarayonida talabalarning ingliz tilidagi kommunikativligini oshiruvchi interfaol o‘yinlardan foydalanishning afzalliklari yoritilgan.