BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MATEMATIKA DARSLARIDA KREATIV-IJODIY ISHLARNI TASHKIL ETISH - Shokirova, Nohida Madaminovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika fanini o‘qitishning noan’anaviy metod va usullari, kreativ-ijodiy ishlarni tashkil etish to‘g‘risida fikr yuritilgan. Yangi pedagogik texnologiyalarda orqali boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga matematika fanini o‘qitishdagi faol uslublar haqida batafsil tahlil qilingan.