QARAQALPAQSTAN RESPUBLIKASINDA AYRÍM QARAMALSHILIQ XOJALIQLARINDAĠÍ TUYAQ KESELLIKLERINIŃ USHRASÍW DÁREJESÍ - Tashtemirov, Ravshanbek Matlyubovich; Dauletbaev, Nursultan Paraxat-Ulı (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Bul maqalada Respublikamız sharwashılıǵına jetkilikli dárejede zıyan jetkezip atırǵan, qaramallardaǵı tuyaq kesellikleriniń ushrasıw dárejesi boyınsha maǵlıwmatlar keltirilgen.