SOʻX DARYOSIDAN SUV OLUVCHI KANALLAR BOSHQARUVINI OʻRGANISH - Xoshimov, Ilhomjon Inomovich; Ismoilov, Sadirdin Isomiddinovich; Turdaliyeva, Sojidabonu Rafiqjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada Soʻx daryosidan suv oluvchi kanallar va ularni boshqaruvi, ishchi xolati haqida ma’lumotlar keltirilgan.Kanallarda oqib oʻtuvchi suv sarfi va limitlarini belgilash Soʻx-Oqtepa irrigatsiya tizimi boshqarmasi tomonidan qanday belgilanishi toʻgʻrisida ma’lumotlar berib oʻtilgan.